Ajankohtaista

Ilmoittautuminen TALVIURHEILUKOULUUN avattu urheilukoulu-välilehdessä

***

SYKSYN
PEHMISLENTOPALLO
alkaa 3.9.2018
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

Seuran Organisaatio

Johtokunta

Johtokunnan jäsenet ovat seuran puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, talousvastaava, jaostojen puheenjohtajat. Johtokunnan tehtävänä on seuran tavoitteiden määrittely ja toteuttaminen. Johtokunta organisoi seuran toiminnan ja tiedotuksen. Johtokunta vastaa seuran taloudellisten perusteiden ja tavoitteiden määrittelystä ja niiden toteutumisen seurannasta.

Johtokunta 2018
Puheenjohtaja             Lauri Vuorinen, l.vuorinen@iki.fi
Varapuheenjohtaja      Tommi Salopelto
Talous                        Teija Mulari, teija.mulari@steveco.fi
Valmennus ja yleisurh. Saila Kettunen, saila.kettunen@kotkamills.com
Nuorisourh.jaosto        Ilmari Grönvall, imppu.gronvall@kymp.net
Kilpailut                      Hannu Vuorinen, h.vuorinen@kymp.net
Asuasiat                      Kirsi Putkinen, kirsi.putkinen@steveco.fi sekä Merja Tuhkiainen


Yleisurheilujaosto

Yleisurheilujaostoon kuuluvat jaoston puheenjohtaja, valmennuspäällikkö, tiedotusvastaava, kilpailuvastaava sekä jaoston taloutta seuraava henkilö. Jaosto vastaa yli 15-vuotiaiden urheilijoiden toiminnasta ja suunnittelee konkreettiset tavoitteet tälle toiminnalle sekä määrittelee miten niihin päästään. Jaosto seuraa valmentaja- ja urheilija- tilannetta ja vastaa valmentajien tasosta ja määrästä seurassa.


Nuorisourheilujaosto

Jaostoon kuuluu jaoston puheenjohtaja, nuorisovalmennusvastaava, tiedotusvastaava, kilpailuvastaava sekä taloutta seuraava henkilö. Jaosto vastaa alle 15-vuotiaiden urheilijoiden yleisurheilu- ja liikuntatoiminnan koordinoimisesta. Jaosto huolehtii yleisurheiluohjaajien määrästä ja koulutuksesta. Jaosto luo yleisurheilujaoston kanssa mahdollisuudet liikuntaharrastuksen jatkumiselle yksilöllisempään ja urheilullisempaan suuntaan valmennusryhmätoiminnan toteuttamisella.

Kuntoliikunta

Katajaisia liikuttaa yleisurheilun lisäksi myös Katajaisten Pehmislentis.


Seuratoimintajaosto

Seuratoimintajaostoon kuuluu jaoston puheenjohtaja, sihteeri, seuran talousvastaava, talkoovastaava, asustevastaava ja kilpailujen järjestämisestä vastaava jäsen. Seuratoimintajaoston tehtävänä on kilpailujen ja seura- tapahtumien järjestäminen, tuomari- ja toimitsijakoulutusasiat, varainhankitatilaisuuksien järjestäminen, talkootyön järjestäminen ja avustusten hakeminen. Jaosto osallistuu Kunniakierroksen järjestelyihin.

katajaisetorganisaatiokaavio2.jpg