HYVÄ KUVA

Ajankohtaista

Seura on uusimassa nettisivujaan. Uudet sivut pyritään avaamaan huhtikuun alussa.
Tästä syystä tänne sivuille ei päivitetä uutisia ym. muita asioita niin aktiivisesti.

Instagram

Nuorisovalmennus 12-14 v

kolmoisvoitto-p.jpg

Katajaisten nuorisovalmennusryhmä on tarkoitettu  2005-2004 monipuolisesti, tavoitteellisesti ja motivoituneesti harjoitteleville nuorille. Lisäksi vanhemmat urheilijat voivat osallistua ryhmän harjoituksiin, jos ne kuuluvat omaan harjoitusohjelmaan.

15-vuotiaiden ja vanhempien valmennustoiminta sivulla "valmennus"

AJANKOHTAISTA

Nuorisovalmennusryhmän harjoitukset kesäkaudella 2018

Nuorisovalmennusryhmä harjoittelee kesäkaudella 2018 ohjatusti 5 kertaa viikossa.  Alustaviin harjoitusaikoihin voi tulla vielä muutoksia. Kesän harjoitusaiakoihin siirrytään asteittain toukokuun aikana.

Ma 18:45-20:45: Nopeus/hypyt (keskuskenttä)

Ti 18:30-20:30: Voima (Ruonala)

Ke 18:45-20:45 Kestävyys/heitot (keskuskenttä)

Pe 16:30-18:30: Nopeus/hypyt (keskuskenttä)

La 11-13: Yleisharjoitus (fysiikka tai laji kilpailukalenterin mukaan, keskuskenttä)

Nuorisovalmennusryhmä harjoittelee monipuolisuutta kunnioittaen ja moniottelutyyppisesti. Harjoitusten sisällä jaetaan kuitenkin ryhmää pienempiin osiin niin, että nuorilla on halutessaan mahdollisuus harjoitella painotetummin omaa pää- tai suosikkilajiaan.

Ilmoittautuminen

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan harjoittelun nuorisovalmennusryhmässä ota sähköpostitse yhteyttä Katajaisten nuorisovalmennuspäällikkö Oona Kettuseen (nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi). Kerro yhteydenotossasi myös urheilutaustassasi (aikaisemmat ja nykyiset urheiluharrastukset)

Hinnat

Kesäkauden hinta on 170e tai kerran viikossa harjoitteleville 90e.

Seuran jäsenmaksu vuodelle 2018 tulee olla nuorisovalmennusryhmäläisillä maksettu (lue lisää tästä linkistä).

 

Tärkeää

Muistutus harjoituspäiväkirjan tekemisestä On tärkeää, että urheilija pitää harjoituksistaan ja liikkumisestaan harjoituspäiväkirjaa. Harjoituspäiväkirja voi olla esim. A5-vihko, johon merkitään jokainen viikko omalle sivulleen. Viikko jaetaan päiviin ja jokaisen päivän kohdalle merkitään kaikki päivän aikana tehdyt liikuntasuoritukset, esim. ma: koululiikunta (pesäpallo, 1,5h) ja jv-ryhmän yu-harjoitus 1,5 h (seiväshyppy). Harjoituspäiväkirjoista on iso apu silloin, kun siirrytään kohti ohjelmoidumpaa harjoittelua.

Vakuutukset

On tärkeää huolehtia, että sairauden tai tapaturman yllättäessä vakuutus on kunnossa. Yleisurheilulisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaille ja se kattaa SUL:n jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana sattuneet tapaturmat. Lisenssi ei kata kuitenkaan rasitusvammoja, sairauksia tai muulla vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Lisävakuutuksista tietoa esim. alla olevasta linkistä. Seura suosittelee lisävakuutuksen ottamista kaikille valmennusryhmien urheilijoille.

If:n henkilövakuutustietoja tästä

Lisätiedot

Lisätietoja nuorisovalmennusryhmän toiminnasta voit tiedustella sähköpostise seuran nuorisopäällikkö Oona Kettuselta (nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi).