Ajankohtaista

JUOKSUKOULU JUNIOR 6-12-vuotiaille alkaa toukokuun alussa. Ilmoittaudu välilehdestä yleisurheilu > juoksukoulu junior

***

KESÄURHEILUKOULU alkaa 4.6. Ilmoittaudu mukaan urheilukoulu -välilehdestä.

***

PEHMISLENTOPALLO
jatkuu 8.1.alkaen
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

Nuorisovalmennus 12-14 v

kolmoisvoitto-p.jpg

Katajaisten nuorisovalmennusryhmä on tarkoitettu  2005-2004 monipuolisesti, tavoitteellisesti ja motivoituneesti harjoitteleville nuorille. Lisäksi vanhemmat urheilijat voivat osallistua ryhmän harjoituksiin, jos ne kuuluvat omaan harjoitusohjelmaan.

15-vuotiaiden ja vanhempien valmennustoiminta sivulla "valmennus"

AJANKOHTAISTA

Nuorisovalmennusryhmän harjoitukset talvikaudella 2017-2018

Nuorisovalmennusryhmä harjoittelee talvikaudella 2017-2018 ohjatusti 5 kertaa viikossa. Ellei muuta ilmoiteta, harjoituksiin kokoonnutaan Ruonalan hallin hyppy- ja heittopaikkojen läheisyydessä. Alustaviin harjoitusaikoihin voi tulla muutoksia hallivuorojen myöntämisen jälkeen. Talvikausi alkaa viikolla 39 (maanantaina 25.9.).

Ma 18:30-20:30: Nopeus/hypyt

Ti 18:30-20:30: Voima

Ke 18:30-20:30 Kestävyys/heitot

Pe 17-19: Nopeus/hypyt

La 10-12: Yleisharjoitus (fysiikka tai laji kilpailukalenterin mukaan)

Nuorisovalmennusryhmä harjoittelee monipuolisuutta kunnioittaen ja moniottelutyyppisesti. Harjoitusten sisällä jaetaan kuitenkin ryhmää pienempiin osiin niin, että nuorilla on halutessaan mahdollisuus harjoitella painotetummin omaa pää- tai suosikkilajiaan.

Ilmoittautuminen

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan harjoittelun nuorisovalmennusryhmässä ota sähköpostitse yhteyttä Katjaisten nuorisovalmennuspäällikkö Oona Kettuseen (o.ona.94(at)hotmail.com). Kerro yhteydenotossasi myös urheilutaustassasi (aikaisemmat ja nykyiset urheiluharrastukset)

Hinnat

Talvikausi laskutetaan kahdessa erässä sähköpostitse loka- ja tammikuussa lähetettävillä laskuilla. Hinta loka-joulukuulta on 100 ja tammi-huhtikuulta 125 euroa. Mikäli harjoittelet vain kerran viikossa ovat maksut 70 + 80 euroa.

Seuran jäsenmaksu tulee olla nuorisovalmennusryhmäläisillä maksettu (lue lisää tästä linkistä).

 

Tärkeää

Muistutus harjoituspäiväkirjan tekemisestä On tärkeää, että urheilija pitää harjoituksistaan ja liikkumisestaan harjoituspäiväkirjaa. Harjoituspäiväkirja voi olla esim. A5-vihko, johon merkitään jokainen viikko omalle sivulleen. Viikko jaetaan päiviin ja jokaisen päivän kohdalle merkitään kaikki päivän aikana tehdyt liikuntasuoritukset, esim. ma: koululiikunta (pesäpallo, 1,5h) ja jv-ryhmän yu-harjoitus 1,5 h (seiväshyppy). Harjoituspäiväkirjoista on iso apu silloin, kun siirrytään kohti ohjelmoidumpaa harjoittelua.

Vakuutukset

On tärkeää huolehtia, että sairauden tai tapaturman yllättäessä vakuutus on kunnossa. Yleisurheilulisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaille ja se kattaa SUL:n jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana sattuneet tapaturmat. Lisenssi ei kata kuitenkaan rasitusvammoja, sairauksia tai muulla vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Lisävakuutuksista tietoa esim. alla olevasta linkistä. Seura suosittelee lisävakuutuksen ottamista kaikille valmennusryhmien urheilijoille.

If:n henkilövakuutustietoja tästä

Lisätiedot

Lisätietoja nuorisovalmennusryhmän toiminnasta voit tiedustella sähköpostise seuran nuorisopäällikkö Oona Kettuselta (nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi).