Ajankohtaista

Seura-asujen sovitustilaisuus Sammolla to 18.1. klo 17:30-18:30

***

PEHMISLENTOPALLO
jatkuu 8.1.alkaen
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

SEURAN TOIMINTA

Seuran tavoite

Urheiluseura Karhulan Katajaiset ry:n tavoitteena on tarjota laadukasta urheilu- ja kuntoliikuntatoimintaa kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille aloittelijoista huipulle tähtääviin urheilijoihin sekä tarjota hyvät menestymismahdollisuudet huippu-urheilijoille.

Toiminta

Seuran toiminnasta vastaavat ja sitä suunnittelevat johtokunta, jaostot ja toimikunnat. Käytännön toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset seuraihmiset, ohjaajat ja valmentajat.

Toiminta-alueet

Karhulan Katajaisten aktiivisin toiminta-alue tällä hetkellä on yleisurheilu. Lisäksi kuntoliikuntapuolella toimintaa löytyy lentopallon, avaavan liikunnan, hiihdon ja jumpan alueilla.

Tiedotus

Seuran tiedotuksesta vastaa johtokunta ja tiedotusta hoitavat johtokunnan lisäksi jaostot. Tiedotuskanavia ovat seuran nettisivut, vuoden alussa jäsenille suunnattu jäsenkirje, kerran vuodessa ilmestyvä, paikkakunnan asukkaille toimitettava seuran lehti KevätKajatajainen, Kymensanomien seurapalsta, Paikallislehti Ankkurin seurapalsta ja seuran toimintaan osallistuvien koteihin jaettavat kirjeet.

Taloudelliset resurssit

Seura rahoittaa toimintaansa osallistumalla erilaisiin varainkeräyshankkeisiin. Kaupungin seuralle myöntämä vuosittainen tuki on talkoovoimin järjestettävän vuosittaisen kuntoliikuntatapahtuman, Kymenlaakson Kympin, ohella merkittävä tekijä seuran taloudessa.

Seuratalo Sampo

Seuratalo Sampo on Karhulan Katajaiset ry.:n omistama osakeyhtiö. Seuran kokoukset ja tilaisuudet järjestetään 1921 rakennetussa omassa talossa. Sammon talossa sijaitsee myös seurahuone eli seuran toimisto. Seuratalo Sammon tilat sopivat erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen ja tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille.