HYVÄ KUVA

Ajankohtaista

Seura on uusimassa nettisivujaan. Uudet sivut pyritään avaamaan huhtikuun alussa.
Tästä syystä tänne sivuille ei päivitetä uutisia ym. muita asioita niin aktiivisesti.

Instagram

Lapset ja nuoret 

Huom!

Yksityiskohtaiset tiedot ja ilmoittautumiset kulloinkin käynnissä oleviín / käynnistyviin urheilukouluihin löytyvät kesä- ja talviurheilukoulu alalehtien alta.

Kesäurheilukoulusivuille

Talviurheilukoulusivuille

Liikuntaleikkikoulu (liikkari)

Liikuntaleikkikoulu eli liikkari on monipuolinen liikuntakerho alle 6-vuotiaille.
Liikuntaleikkikoulun vahvuuksia ovat tuntiohjelmat, jotka pohjautuvat lapsen liikunnalliseen kehitykseen sekä perusliikuntataitojen kehittymistä edistävään
sisältöön. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä ja yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tunnit ovat hyvä pohja niin tytöille kuin pojille ennen varsinaisten lajitaitojen opettelemista. 

Liikuntaleikkikoulu toimii Nuoren Suomen liikuntaleikkikouluperiaatteiden mukaisesti. Tällä hetkellä emme järjestä liikuntaleikkikouluja, vaan myös nuorimpien lasten ryhmät ovat liikkarin sijasta urheilukouluryhmiä. Katso tarkemmat tiedot kohdasta Urheilukoulu 2013.

Urheilukoulu

Karhulan Katajaiset järjestää 4-16-vuotiaille lapsille yleisurheilukouluja. Yleisurheilukoulussa opetellaan yleisurheilun lajitaitoja ja monipuolisesti myös muita liikuntataitoja. Urheilukoulun voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Urheilukoulu kokoontuu kesällä kaksi kertaa viikossa. Seuran urheilukoulu toimii Suomen Urheiluliiton urheilukouluperiaatteiden mukaan. SUL on 2.11.2007 myöntänyt seuralle Nuori Suomi-sinetin tunnustukseksi laadukkaasta nuorisotyöstä. Eli seura on Nuoren Suomen sinettiseura.

Junnuvalmennusryhmät

Junnuvalmennusryhmä on tarkoitettu 8-12-vuotiaille. Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, ketteryyttä, kehonhallintaa ja yleisurheilun lajitaitoja. Ryhmän harjoitukset pidetään kesällä kolme kertaa viikossa, lisäksi lapset liikkuvat paljon omatoimisesti. Talven harjoitukset ovat junnuikäisillä monipuolista liikuntaa  talvilajien tai yleisurheilun parissa. 

Nuorisovalmennusryhmät

Nuorisovalmennusryhmät on tarkoitettu 12-16-vuotiaille. Nuorisovalmennus-ryhmissä nuoret harjoittelevat yleisurheilua tavoitteellisesti.
Alle 15-vuotiaiden ei toivota vielä tekevän lajivalintoja, vaan harjoittelun tulee olla monipuolista (moniottelutyyppistä). On hyvä, jos nuorella on muitakin liikuntaharrastuksia yleisurheilun lisäksi.

 

09_sinettiseuralogo2.jpg