HYVÄ KUVA

Ajankohtaista

Seura on uusimassa nettisivujaan. Uudet sivut pyritään avaamaan huhtikuun alussa.
Tästä syystä tänne sivuille ei päivitetä uutisia ym. muita asioita niin aktiivisesti.

Instagram

Katajaisten ilmoittautumiset kilpailuihinlogo_72dpi_2.jpg

 Yli 15-vuotiaat

Ilmoittautumiset ja ilmoittautumismaksut hoidetaan itse www.kilpailukalenteri.fi kautta  poislukien viestit ja joukkuekisat, joissa edellytetään seuran yhteistä ilmoittautumista. Ilmoittautumismaksut korvataan valitun valmennusmaksun ja korvauskäytäntöjen mukaisesti. 

Alle 15-v kilpailuilmoittautuminen ja -maksut 2018 

Henkilökohtaiset kilpailut: Jokainen urheilija / huoltaja vastaa itsenäisesti ilmoittautumisesta kilpailukalenterin kautta sekä osallistumismaksun maksamisesta kilpailukalenterin ohjeiden mukaisesti. Maksu tulee mieluiten maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, mutta viimeistään kilpailukalenterin ilmoittamaan eräpäivään mennessä.

Mikäli maksu tapahtuu myöhässä, on järjestäjällä oikeus evätä osallistumisoikeus (mitä todellisuudessa tapahtuu etenkin isompien kilpailujen yhteydessä). Mikäli erillistä viitenumeroa ei ole annettu, ilmoittautumismaksun viestiin tulee kirjata kilpailijan nimi, sarja ja lajit.

Huomioithan, että Karhulassa järjestetyissä kilpailuissa ei tarvitse maksaa osallistumismaksua, koska Katajaiset on kilpailujen järjestäjä!

Viestit ja Vattenfall-seuracup: Ilmoittautumiset ja kilpailumaksut joukkuekilpailuihin hoidetaan seuran nuorisopäällikön kautta pääsääntöisesti sähköpostitse nuoriso (at) karhulankatajaiset.fi (tai puh. 0405058646).

Korvaukset kilpailumaksuista: Katajaisten jäsenmaksun ja valmennusryhmämaksun maksaneiden urheilijoiden / vanhempien on mahdollista hakea syksyllä maksukuittia vastaan korvausta seuraavien kilpailujen maksuista:

· SM kilpailut (14-15v) + kulut seuran korvauskäytännön mukaisesti
· flying finns maastot
· lajikarnevaalit
· Youth Athletics Games
· muut nuorisourheilujaoston erikseen nimeämät kilpailut

Kilpailuihin tulee ilmoittautua määräaikaan mennessä eikä jälki-ilmoittautumismaksuja korvata jälkikäteen. Korvaushakemukseen tulee liittää kuitti jokaisesta kilpailumaksusuorituksesta. Korvaukset haetaan Teija Mularilta (teija.mulari(at)steveco.fi) tai myöhemmin nimettävältä henkilöltä tai paperiversiona osoitteesta Karhulan Katajaiset, Sampokuja 6, 48600 Kotka), kun kesän kilpailut ovat ohi. Korvauslomakepohja tulee Katajaisten verkkosivujen materiaalipankkiin syksyyn mennessä.

Lisätietoja nuorisojaoston pj. Ilmari Grönvall (imppu.gronvall@kymp.net) tai Oona Kettunen (nuoriso (at) karhulankatajaiset.fi)

SM-ja arvokilpailut 

SUL arvokilpailut

SM-kisarajat

Valtakunnalliset ja piirin kilpailut löytyvät kilpailukalenterista:

Kilpailukalenteri