Ajankohtaista

Seura-asujen sovitustilaisuus Sammolla to 18.1. klo 17:30-18:30

***

PEHMISLENTOPALLO
jatkuu 8.1.alkaen
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

Katajaisten ilmoittautumiset kilpailuihinlogo_72dpi_2.jpg

 Yli 15-vuotiaat

Ilmoittautumiset ja ilmoittautumismaksut hoidetaan itse www.kilpailukalenteri.fi kautta  poislukien viestit ja joukkuekisat, joissa edellytetään seuran yhteistä ilmoittautumista. Ilmoittautumismaksut korvataan valitun valmennusmaksun ja korvauskäytäntöjen mukaisesti. 

Alle 15-v kilpailuilmoittautuminen ja -maksut 2017 

Henkilökohtaiset kilpailut: Jokainen urheilija / huoltaja vastaa itsenäisesti ilmoittautumisesta kilpailukalenterin kautta sekä osallistumismaksun maksamisesta kilpailukalenterin ohjeiden mukaisesti. Maksu tulee mieluiten maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, mutta viimeistään kilpailukalenterin ilmoittamaan eräpäivään mennessä.

Mikäli maksu tapahtuu myöhässä, on järjestäjällä oikeus evätä osallistumisoikeus (mitä todellisuudessa tapahtuu etenkin isompien kilpailujen yhteydessä). Mikäli erillistä viitenumeroa ei ole annettu, ilmoittautumismaksun viestiin tulee kirjata kilpailijan nimi, sarja ja lajit.

Huomioithan, että Karhulassa järjestetyissä kilpailuissa ei tarvitse maksaa osallistumismaksua, koska Katajaiset on kilpailujen järjestäjä!

Viestit ja Vattenfall-seuracup: Ilmoittautumiset ja kilpailumaksut joukkuekilpailuihin hoidetaan seuran nuorisopäällikön kautta pääsääntöisesti sähköpostitse o.ona.94(at)hotmail.com (tai puh. 0405058646).

Korvaukset kilpailumaksuista: Katajaisten jäsenmaksun sekä kesäkauden junnu- tai nuorisovalmennusmaksun maksaneiden urheilijoiden / vanhempien on mahdollista hakea syksyllä korvasta seuraavien kilpailujen maksuista:

· SM kilpailut (14-15v) + kulut seuran korvauskäytännön mukaisesti
· aluemestaruuskilpailut
· pm kilpailut,
· pm viestit
· Vattenfall seuracup
· flying finns maastot
· lajikarnevaalit
· Youth Athletics Games
· muut nuorisourheilujaoston erikseen nimeämät kilpailut

Kilpailuihin tulee ilmoittautua määräaikaan mennessä eikä jälki-ilmoittautumismaksuja korvata jälkikäteen. Korvaushakemukseen tulee liittää kuitti jokaisesta kilpailumaksusuorituksesta. Korvaukset haetaan Teija Mularilta (teija.mulari(at)steveco.fi) tai myöhemmin nimettävältä henkilöltä tai paperiversiona osoitteesta Karhulan Katajaiset, Sampokuja 6, 48600 Kotka), kun kesän kilpailut ovat ohi. Korvauslomakepohja tulee Katajaisten verkkosivujen materiaalipankkiin syksyyn mennessä.

Pelkän jäsenmaksun (10e) maksaminen oikeuttaa seuran kustantamiin osallistumisiin 9-15-v pm-kisoissa, SM-ja AM-kilpailuissa, Vattenfall seuracupissa sekä mahdollisesti joissakin erikseen määrätyissä tilanteissa.

Lisätietoja nuorisojaoston pj. Ilmari Grönvall (imppu.gronvall@kymp.net) tai Oona Kettunen (o.ona.94@hotmail.com)

SM-ja arvokilpailut 

SUL arvokilpailut

SM-kisarajat

Valtakunnalliset ja piirin kilpailut löytyvät kilpailukalenterista:

Kilpailukalenteri