Ajankohtaista

Seura-asujen sovitustilaisuus Sammolla to 18.1. klo 17:30-18:30

***

PEHMISLENTOPALLO
jatkuu 8.1.alkaen
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

Junnuvalmennus

Yleisurheilun junnuvalmennusryhmä 2017-2018 on tarkoitettu 2006-07-syntyneille lapsille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja ovat aikaisemmin harrastaneet yleisurheilua, muita urheilulajeja ja/tai liikkuvat muutenkin aktiivisesti. Juniorivalmennusryhmäläisten tulee olla myös kiinnostuneita kilpailemisesta.

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, kestävyyttä, ketteryyttä ja yleisurheilun lajitaitoja.

Ohjatut harjoitukset eivät riitä kattamaan lapsen liikunnan tarvetta vaan harjoitusten ohella on liikuttava monipuolisesti omaehtoisesti joka päivä.

Ajankohtaista

Talvikausi alkaa lokakuun ensimmäisellä viikolla (2.10.)

Junnuryhmä harjoittelee talsikaudella ohjatusti kolmesti viikossa Ruonalan urheiluhallilla. Harjoitusajat ovat alustavat ja niihin voi tulla muutoksia 

Ma 18:30-20:00: Nopeus/aidat/hypyt

Ke 17-18:30: Kestävyys / kehonhallinta

Pe 19-20:30: Heitto / fysiikka

Junnuryhmän ajankohtainen harjoituskalenteri päivitetään ryhmän nimenhuuto.com-sivustolle, jonne myös ryhmäläisten tulee ilmoittaa osallistumisensta tai osallistumattomuutensa kuhunkin harjoitukseen. Ryhmään ilmoittautuneet saavat tunnukset nimenhuutoon.

Ilmoittautuminen 

Ryhmästä kiinnostuneiden uusien jäsenten tulee olla sähköpostitse yhteydessä nuorisovalmennuspäällikkö Oona Kettuseen (nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi). Kerro yhteydenotossa myös lapsesi urheilutaustasta (nykyiset + entiset harrastukset)

Hinnat

Hinnat sisältävät yleisurheilulisenssin (kilpailuoikeus + vakuutus), ohjatut harjoitukset osaavien valmentajien johdolla sekä kilpailumaksut seuran korvauskäytäntöjen mukaisesti (lue tarkemmin tästä linkistä).

Junnuryhmän talvikauden hinta laskutetaan kahdessa erässä sähköpostise (loka- ja tammikuu) tulevalla laskulla. Loka-joulukuun lasku on 90e ja tammi-huhtikuun 115 e. Kerran viikossa harjoitteleville vastaavat summat ovat 70 ja 80 euroa.

Lisäksi jokaisella seuran urheilijalla tulee olla maksettuna kauden 2017 jäsenmaksu (alle 18-v 10e). Tarkemmat tiedot jäsenyydestä tästä linkistä

Vakuutukset

On tärkeää huolehtia, että sairauden tai tapaturman yllättäessä vakuutus on kunnossa. Yleisurheilulisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaille ja se kattaa SUL:n jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana sattuneet tapaturmat. Lisenssi ei kata kuitenkaan rasitusvammoja, sairauksia tai muulla vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Lisävakuutuksista tietoa esim. alla olevasta linkistä. Seura suosittelee lisävakuutuksen ottamista kaikille valmennusryhmien urheilijoille.

If:n henkilövakuutustietoja tästä

Lisätietoja junnuryhmästä Oona Kettuselta nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi / puhelimitse 0405058646