HYVÄ KUVA

Ajankohtaista

Seura on uusimassa nettisivujaan. Uudet sivut pyritään avaamaan huhtikuun alussa.
Tästä syystä tänne sivuille ei päivitetä uutisia ym. muita asioita niin aktiivisesti.

Instagram

Junnuvalmennus

Yleisurheilun junnuvalmennusryhmä 2017-2018 on tarkoitettu 2006-07-syntyneille lapsille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja ovat aikaisemmin harrastaneet yleisurheilua, muita urheilulajeja ja/tai liikkuvat muutenkin aktiivisesti. Juniorivalmennusryhmäläisten tulee olla myös kiinnostuneita kilpailemisesta.

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, kestävyyttä, ketteryyttä ja yleisurheilun lajitaitoja.

Ohjatut harjoitukset eivät riitä kattamaan lapsen liikunnan tarvetta vaan harjoitusten ohella on liikuttava monipuolisesti omaehtoisesti joka päivä.

Ajankohtaista

Kesäaikatauluihin siirrytään touko-kesäkuun aikana

Junnuryhmä harjoittelee kesäkaudella ohjatusti neljästi viikossa. Harjoitusajat ovat alustavat ja niihin voi tulla muutoksia 

Ma 18:30-20:00: Nopeus/aidat/hypyt (Keskuskenttä, toukokuussa alkaa 18:30)

Ti 17-18:30 Fysiikka / voima / lihaskunto (Ruonala)

Ke 18:30-20:00: Kestävyys / kehonhallinta (Keskuskenttä)

La 13-14:30: Heitto / fysiikka

Junnuryhmän ajankohtainen harjoituskalenteri päivitetään ryhmän nimenhuuto.com-sivustolle, jonne myös ryhmäläisten tulee ilmoittaa osallistumisensta tai osallistumattomuutensa kuhunkin harjoitukseen. Ryhmään ilmoittautuneet saavat tunnukset nimenhuutoon.

Ilmoittautuminen 

Ryhmästä kiinnostuneiden uusien jäsenten tulee olla sähköpostitse yhteydessä nuorisovalmennuspäällikkö Oona Kettuseen (nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi). Kerro yhteydenotossa myös lapsesi urheilutaustasta (nykyiset + entiset harrastukset)

Hinnat

Hinnat sisältävät yleisurheilulisenssin (kilpailuoikeus + vakuutus), ohjatut harjoitukset osaavien valmentajien johdolla.. Lisäksi seura tukee kesän pääkilpailuihin sekä erikseen ilmoitettaviin leireihin osallistumista.

Junnuryhmän kesäkauden hinta on 150e tai kerran viikossa harjoitteleville 90e.

Lisäksi jokaisella seuran urheilijalla tulee olla maksettuna kauden 2018 jäsenmaksu (alle 18-v 10e). Tarkemmat tiedot jäsenyydestä tästä linkistä

Vakuutukset

On tärkeää huolehtia, että sairauden tai tapaturman yllättäessä vakuutus on kunnossa. Yleisurheilulisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaille ja se kattaa SUL:n jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana sattuneet tapaturmat. Lisenssi ei kata kuitenkaan rasitusvammoja, sairauksia tai muulla vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Lisävakuutuksista tietoa esim. alla olevasta linkistä. Seura suosittelee lisävakuutuksen ottamista kaikille valmennusryhmien urheilijoille.

If:n henkilövakuutustietoja tästä

Lisätietoja junnuryhmästä Oona Kettuselta nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi / puhelimitse 0405058646