HYVÄ KUVA

Ajankohtaista

Seura on uusimassa nettisivujaan. Uudet sivut pyritään avaamaan huhtikuun alussa.
Tästä syystä tänne sivuille ei päivitetä uutisia ym. muita asioita niin aktiivisesti.

Instagram

Juniorivalmennus

Yleisurheilun juniorivalmennusryhmä 2018 on tarkoitettu 2008-10-syntyneille lapsille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja ovat aikaisemmin harrastaneet yleisurheilua, muita urheilulajeja ja/tai liikkuvat muutenkin aktiivisesti. Juniorivalmennusryhmäläisten tulee olla myös kiinnostuneita kilpailemisesta.

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, kestävyyttä, ketteryyttä ja yleisurheilun lajitaitoja.

Ohjatut harjoitukset eivät riitä kattamaan lapsen liikunnan tarvetta vaan harjoitusten ohella on liikuttava monipuolisesti omaehtoisesti joka päivä

Alustava harjoitussuunnitelma talvi 2018-2019

Junioriryhmä harjoittelee Ruonalan urheiluhallilla. Harjoitusaikoihin voi tulla vielä pieniä muutoksia harjoitusvuorojen myöntämisen jälkeen

ma 17:00-18:30 
ke 17:00-18:30
pe 17:30-19:00

Ensimmäiset talvikauden harjoitukset ovat maanantaina 1.10. Talvikausi päättyy perjantaina 26.4. Ryhmän kesäaikatauluista tiedotetaan keväällä.

Maksut ja ilmoittautuminen

Ryhmän hinta on 190e sisältäen 3 viikkoharjoitusta loka-huhtikuussa. Lisäksi jokaisen junioriryhmäläisellä tulee maksaa keväällä Katajaisten jäsenmaksu 2019 (10e). Yhden kerran viikossa harjoitteleville hinta on 100e.


Lasku lähetetään loka-marraskuun aikana sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Vuoden 2019 jäsenmaksulaskut lähetetään kevätkaudella.

Kilpaileminen

Junioriryhmä osallistuu talven aikana (enimmäkseen vuoden 2019 puolella) useisiin kilpailuihin Kotkassa ja muualla Kymenlaaksossa. Suureen osaan kilpailuista pyritään saamaan valmentaja paikalle. Osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi voit tutustua Suomessa järjestettäviin yleisurheilukilpailuihin ja hakutoiminnoilla on helppo rajata aluetta kattamaan esimerkiksi vain Kymenlaakson. Suurimmassa osaa kilpailuista on nuorin sarja 9-vuotiaille, mutta 8-vuotiaat voivat hyvin osallistua tähän sarjaan.

Kilpailuihin osallistuminen vaatii voimassaolevan Suomen Urheiluliiton kilpailulisenssin, jonka hintä on 20e. Lisenssin olemassaoloa selvitetään ilmoittautumisen yhteydessä ja se voidaan seuran toimesta tilata sitä tarvitseville. Samalla lisenssimaksulla pääsee kilpailemaan myös ensi kesänä.

Vakuutukset

On tärkeää huolehtia, että sairauden tai tapaturman yllättäessä vakuutus on kunnossa. Yleisurheilulisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaille ja se kattaa SUL:n jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana sattuneet tapaturmat. Lisenssi ei kata kuitenkaan rasitusvammoja, sairauksia tai muulla vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Lisävakuutuksista tietoa esim. alla olevasta linkistä. Seura suosittelee lisävakuutuksen ottamista kaikille valmennusryhmien urheilijoille.

If:n henkilövakuutustietoja tästä

Lisätietoja junioriryhmästä Jiri Auraselta nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi / puhelimitse 041-4693576