Ajankohtaista

JUOKSUKOULU JUNIOR 6-12-vuotiaille alkaa toukokuun alussa. Ilmoittaudu välilehdestä yleisurheilu > juoksukoulu junior

***

KESÄURHEILUKOULU alkaa 4.6. Ilmoittaudu mukaan urheilukoulu -välilehdestä.

***

PEHMISLENTOPALLO
jatkuu 8.1.alkaen
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

Juniorivalmennus

Yleisurheilun juniorivalmennusryhmä 2018 on tarkoitettu 2008-10-syntyneille lapsille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti ja ovat aikaisemmin harrastaneet yleisurheilua, muita urheilulajeja ja/tai liikkuvat muutenkin aktiivisesti. Juniorivalmennusryhmäläisten tulee olla myös kiinnostuneita kilpailemisesta.

Harjoitukset sisältävät monipuolista liikuntaa, kestävyyttä, ketteryyttä ja yleisurheilun lajitaitoja.

Ohjatut harjoitukset eivät riitä kattamaan lapsen liikunnan tarvetta vaan harjoitusten ohella on liikuttava monipuolisesti omaehtoisesti joka päivä

Harjoitukset kesällä 2018

ma 17:30-19
ke 17:30-19
to 18:30-20

Ryhmän vastuuvalmentajana toimii Jari-Petteri Partanen

Maksut ja ilmoittautuminen

Ryhmän hinta on 120 e sisältäen 3 viikkoharjoitusta kesä-elokuussa, urheilukoulupaidan, osallistumismitalin sekä osallistumisen Silja Line -seurakisoihin ja mahdollisesti joihinkin muihin myöhemmin ilmoitettaviin yleisurheilukilpailuihin. Lisäksi jokaisella junioriryhmäläisellä tulee olla Katajaisten jäsenmaksu 2018 (10e) maksettuna. Yhden kerran viikossa harjoitteleville hinta on 80e.


Valmennus- ja tarvittaessa jäsenmaksu lähetetään kesäkuun aikana sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. 

Kilpaileminen

Junioriryhmä osallistuu kesän aikana useisiin kilpailuihin Kotkassa ja muualla Kymenlaaksossa. Suureen osaan kilpailuista pyritään saamaan valmentaja paikalle. Osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi voit tutustua Suomessa järjestettäviin yleisurheilukilpailuihin ja hakutoiminnoilla on helppo rajata aluetta kattamaan esimerkiksi vain Kymenlaakson. Suurimmassa osaa kilpailuista on nuorin sarja 9-vuotiaille, mutta 8-vuotiaat voivat hyvin osallistua tähän sarjaan.

Kilpailuihin osallistuminen vaatii voimassaolevan Suomen Urheiluliiton kilpailulisenssin, jonka hintä on 20e. Lisenssin olemassaoloa selvitetään ilmoittautumisen yhteydessä ja se voidaan seuran toimesta tilata sitä tarvitseville.

Vakuutukset

On tärkeää huolehtia, että sairauden tai tapaturman yllättäessä vakuutus on kunnossa. Yleisurheilulisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaille ja se kattaa SUL:n jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana sattuneet tapaturmat. Lisenssi ei kata kuitenkaan rasitusvammoja, sairauksia tai muulla vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Lisävakuutuksista tietoa esim. alla olevasta linkistä. Seura suosittelee lisävakuutuksen ottamista kaikille valmennusryhmien urheilijoille.

If:n henkilövakuutustietoja tästä

Lisätietoja junioriryhmästä Oona Kettuselta nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi / puhelimitse 0405058646