Ajankohtaista

JUOKSUKOULU JUNIOR 6-12-vuotiaille alkaa toukokuun alussa. Ilmoittaudu välilehdestä yleisurheilu > juoksukoulu junior

***

KESÄURHEILUKOULU alkaa 4.6. Ilmoittaudu mukaan urheilukoulu -välilehdestä.

***

PEHMISLENTOPALLO
jatkuu 8.1.alkaen
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

Juoksuvalmennusryhmä

Juoksuvalmennusryhmä koostuu 2003-syntyneistä ja vanhemmista kestävyysjuoksijoista sekä aloittelevista pikajuoksijoista. Yhteisharjoitusten sisältöjä sovelletaan kunkin urheilijan iän, päämatkan ja tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi halukkailla on mahdollista saada neuvoja omatoimiseen harjoitteluun yhteistreenien ulkopuolella.

Yhteisharjoitukset

Talvikauden harjoitukssiin kokoonnutaan pääasiassa Ruonalan hallilla, mutta myös lähimaastot ovat käytössä. Alla mainitut harjoitusajat ovat alustavia ja tarkentuvat hallivuorojen varmistuessa. Sunnuntain harjoitus on seuratalo Sammolla.

ti 18:30-20: nopeus
ke 18:30-20 kestävyysharjoitus (mm. pitkät vedot)
pe 17:30-19 nopeus/loikat
la 10:30-12 kestävyysharjoitus (mm. pitkät vedot)
su 17-18:30 kestovoima / kehonhallinta 

Hinnat

Talvikausi laskutetaan sähköpostitse kahdessa erässä loka- ja tammikuussa. Loka-joulukuun hinta on 100 ja tammi-huhtikuun hinta 125 e. Kerran viikossa harjoittelevilta maksut ovat 70 + 80 euroa.

Lisäksi ryhmäläisten tulee olla maksaa seuran jäsenmaksu vuodelle 2018 (alle 18-v 10 e ja aikuiset 20e). Myös jäsenmaksusta lähetetään lasku sähköpostise.

Ilmoittautuminen

Ryhmästä kiinnostuneet voivat ottaa sähköpostitse yhteyttä ryhmän vastuuvalmentaja Oona Kettuseen o.ona.94(at)hotmail.com

Vakuutukset

On tärkeää huolehtia, että sairauden tai tapaturman yllättäessä vakuutus on kunnossa. Yleisurheilulisenssiin liittyvä tapaturmavakuutus on voimassa alle 20-vuotiaille ja se kattaa SUL:n jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen aikana sattuneet tapaturmat. Lisenssi ei kata kuitenkaan rasitusvammoja, sairauksia tai muulla vapaa-ajalla sattuneita tapaturmia. Lisävakuutuksista tietoa esim. alla olevasta linkistä. Seura suosittelee lisävakuutuksen ottamista kaikille valmennusryhmien urheilijoille.