Ajankohtaista

Seura-asujen sovitustilaisuus Sammolla to 18.1. klo 17:30-18:30

***

PEHMISLENTOPALLO
jatkuu 8.1.alkaen
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

Tutustu valmennusryhmä- ja urheilukoulutoimintaan yleisurheilu- ja urheilukouluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

URHEILUKOULUT KESÄLLÄ 2017

Ajankohta

Kiitoseilukoulu kesäurheilukouluun 2017 osallisuneille! Kesäurheilukoulut jatkuvat taas kesällä 2018 ja lisätiedot tulevat huhti-toukokuun aikana näille sivuille. Odotellessa on hyvä liikkua talviurheilukouluissamme. Lisätiedot toisesta välilehdestä.

Vakuutukset


On tärkeää, että lapsesi on vakuutettu urheilukoulussa tapahtuvien tapaturmien varalta. Hyvä keino hankkia vakuutusturva kilpailujen ja harjoitusten ajaksi on hankkia Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisessi, joka toimii samalla myös valtakunnallisena kilpailulupana. Lisää tietoja lisenssistä löydät TÄSTÄ LINKISTÄ ja suoraan maksamaan pääset TÄSTÄ. Apua lisenssien hankintaan saat myös Oona Kettuselta (o.ona.94 (at) hotmail.com).

Lapsen vakuutusturvan voi huolehtia myös muilla tavoin, mutta on hyvä huomata, että osallistuminen urheilukoulun ulkopuolisiin yleisurheilukilpailuihin vaatii yleisurheilulisenssin maksamista.

If Lapsivakuutus alle 15-vuotiaille

SUL-lisenssiin kuuluu vakuutus jäsenseurojen järjestämien treenien tai kisojen ajaksi, mutta muualla tapahtuvia tapaturmia, sairastumisia tai rasitusvammoja se ei korvaa.

SUL:n suosittelema If Lapsivakuutus kattaa yksityisen sairaanhoidon palveluita juuri näihin tarpeisiin, ja saat korvauksen kuluistasi nopeasti, parhaimmillaan jo samana päivänä.

Lue lisää ja osta vakuutus If Verkkokaupasta -10 % Voit myös soittaa 010 19 19 19 tai käydä lähimmässä Ifissä.

Yhteystiedot

Lisätietoja urheilukouluista voi tiedustella Oona Kettuselta mieluiten sähköpostitse (o.ona.94 (at) hotmail.com) tai kiireellisemmissä tapauksissa puhelimitse 2.5. eteenpäin (0405058646)

Seuran nettisivuja ja Facebook-profiilia aktiivisesti seuraamalla pysyt perillä tulevista tapahtumista! Lisäksi menoa voi seurata twitterissä (@katajaiset) ja instagramissa (@karhulankatajaiset).