Ajankohtaista

PEHMIS LENTIS vuorot
alkavat viikolla 37
ma klo 14.30-16.00
pe klo 10.00-11.30

***

JUOKSUKOULU JUNIOR alkaa syyskuussa. Lisätiedot välilehdestä yleisurheilu > Juoksukoulu Junior

***

Ilmoittautumiset TALVIURHEILUKOULUIHIN ja KILPAVALMENNUSRYHMIIN nyt avattu. Tutustu urheilukoulu- ja yleisurheiluvälilehdistä

HYVÄ KUVA

Instagram

Urheilukoulut talvikaudella 2017-18

Karhulan Katajaisten talviurheilukoulut käynnistyvät syystauon jälkeen lokakuun alussa. Tarkemmat ajankohdat päivitetään ja ilmoittautumiset aukaistaan elokuun aikana.

4-7-vuotiaiden urheilukoulut

4-7-vuotiaiden urheilukoulut järjestetään rajallisten yleisurheilutilojen vuoksi liikuntasaleissa. Urheilukoulussa kehitetään leikin varjolla erilaisia liikuntataitoja sekä opetallaan yleisurheilulajien alkeita. Pienten urheilukoulut alkavat lokakuun ensimmäisellä viikolla.

4-5-vuotiaat Karhula seuratalo Sammolla tiistaisin klo 17-18 (ILMOITTAUDU TÄSTÄ)

4-5-vuotiaat Kotka keskuskoulululla keskiviikkoisin klo 17-18 (ILMOITTAUDU TÄSTÄ)

6-8-vuotiaat Karhula seuratalo Sammolla tiistaisin 18-19 (ILMOITTAUDU TÄSTÄ)

Urheilukoulujen hinta loka-huhtikuulta on 70 euroa, joka laskutetaan ilmoittautuneita sähköpostise kahden urheilukoulukerran jälkeen. Lisäksi lähetetään seuran jäsenmaksulasku (10e)

8-13-vuotiaiden yleisurheilukoulu

8-13-vuotiaiden urheilukoulu pidetään maanantaisin klo 17-18:30 Ruonalan urheiluhallilla (huom! Aika voi vielä muuttua hallivuorojen myöntämisen jälkeen). Ensimmäinen urheilukoulukerta on 2.10. ja viimeinen huhtikuun lopussa.

Urheilukoulussa kokeillaan monipuolisesti eri yleisurheilulajeja sekä harjoitellaan muita perusliikuntataitoja. Tarkempi ryhmäjako tehdään ilmoittautuneiden määrän perusteella.

Urheilukoulu on hyvä paikka aloittaa yleisurheiluharrastus ja mukaan voivat tulla niin kokeneet kuin kokemattomammatkin liikkujat!

Urheilukoulun hinta on 100 euroa, joka laskutetaan sähköpostitse osallistujilta kahden kokeilukerran jälkeen lokakuun puolivälissä. Lisäksi urheilukoululaisten tulee maksaa seuran jäsenmaksu (10e) vuodelle 2018.

Ilmoittaudu urheilukouluun TÄSTÄ

Lisätietoja

Sisarale 10e toisesta lapsesta alkaen.

Kilpailuhenkisimpien yli 7-vuotiaiden kannattaa tutustua yleisurheilu-välilehdessä juniori-, junnu- ja nuorisovalmennusryhmiimme.

Lisätietoja antaa nuorisovalmennuspäällikkö Oona Kettunen (nuoriso(at)karhulankatajaiset.fi / 0405058646). Kiireettömissä asioissa yhteydenotto sähköpostitse.

Vakuutukset

Huomioi, että jokainen vanhempi vastaa siitä, että lapsi on asianmukaisesti vakuutettu mahdollisia harrastustapaturmia varten.